Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2020!

26/08/2020 - 21:32

Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος του τοπικού πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας "Lesvos Ride GRAND PRIX MTB Series 2020" στο Σκαλοχώρι.

Όπως κάθε χρόνο στην καρδιά του καλοκαιριού, μέσα στον Αύγουστο, το αγωνιστικό ημερολόγιο γράφει: "Σκαλοχώρι". Αθλητές από όλο το νησί συγκεντρώνονται κάθε χρόνο και γεμίζουν το χωριό ποδήλατα. Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας του Σκαλοχωρίου εντάσσεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, με αρκετά μέλη του αγωνιζόμενους και την αθλητική του ομάδα, ήταν παρών στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Αλεξίου να περνάει πρώτος την γραμμή του τερματισμού 6 γύρους μετά την εκκίνηση που δόθηκε στις 11:00 το πρωί.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την τοπική Κοινότητα Σκαλοχωρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, του Lesvos MTB και του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Τεχνικός Σύμβουλος ήταν το Lesvos Ride! Ο επόμενος αγώνας ο οποίος αποτελεί και τον επίλογο του Τοπικού Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας Λέσβου που θα κρίνει τον πρωταθλητή του 2020, θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2020 στο μαγευτικό Σίγρι.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την τελετή απονομής όπου αναδείχθηκαν οι αθλητές:

στην κατηγορία Women νικήτρια αναδείχθηκε η Αφροδίτη Ζούρου
στην κατηγορία ΗΤ Men πρώτος κατατάχθηκε ο Δημήτρης Αλεξίου
στην κατηγορία ΗΤ Master πρώτος κατατάχθηκε ο Γιώργος Σαραϊδάρης
στην κατηγορία ΗΤ Veteran πρώτος κατατάχθηκε ο Κώστας Λαϊνάς
στην κατηγορία Jounior αναδείχθηκε πρώτος ο Παναγιώτης Ζούρος
στην κατηγορία FS Men πρώτος κατατάχθηκε ο Μάνος Ορφανός
στους FS Veteran πρώτος κατατάχθηκε ο Βασίλης Μωυσής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey