Εμπειρία για «δυνατούς» ποδηλάτες στα μονοπάτια του Ολύμπου

09/05/2022 - 23:44

Με 150 συνολικά συμμετοχές, 50 από Λέσβο και 100 από Ελλάδα και Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή ο 6oς ποδηλατικός αγώνας Lesvos Enduro MTB, με βασικό διοργανωτή τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους. 

Πρόκειται για μια αξιόλογη διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας, με πανελλήνια αναγνώριση η οποία έγινε στην πανέμορφη Αγιάσο και στον ορεινό όγκο του Ολύμπου.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την πλατεία της Αγιάσου και οι ποδηλάτες κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Δημήτριο. Στη συνέχεια οι αθλητές κινήθηκαν στον ορεινό όγκο του Ολύμπου, για να καταλήξουν και πάλι μετά από μια διαδρομή περίπου 32 χιλιομέτρων περίπου, στην πλατεία του χωριού. 

Οι συμμετέχοντες και ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Ιγνάτης Λασκαρίδης μίλησαν στην κάμερα του «Ν» για τη διοργάνωση η οποία όπως σημείωσαν εξελίχθηκε πολύ καλά με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις φιλότιμες προσπάθειες των ιδιωτών που στήριξαν τον αγώνα. Μάλιστα ο Ιγνάτης Λασκαρίδης, σημείωσε για άλλη μια φορά την πολύ μικρή συμμετοχή στην προσπάθεια των των φορέων της αυτοδιοίκησης και κυρίως του Δήμου Μυτιλήνης. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey