Επιτυχημένα τα σύνθετα των "μικρών"

24/04/2015 - 11:26

Η αγωνιστική δράση στον ανοικτό στίβο ξεκίνησε και επίσημα το σαββατοκύριακο με την ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο αθλητικών διοργανώσεων, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Το Σάββατο, στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων στις κατηγορίες παμπαίδων - παγκορασίδων Α', ενώ παράλληλα επέστρεψε μετά από δύο χρόνια και η ημερίδα στίβου «Αρίσβεια», με διοργανωτή τον Αρισβαίο Καλλονής.

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες το 2000 και το 2001. Στους παμπαίδες Α', τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν στο έξαθλο ήταν: 100μ εμπ. – Μήκος – Σφαιροβολία – Ύψος – Ακοντισμός- 1.000μ. Αντίστοιχα, στο πένταθλο των παγκορασίδων Α' τα: 60μ εμπ. – Μήκος – Σφαιροβολία – Ακοντισμός – 600μ.

Οι επιδόσεις ήταν πολύ ικανοποιητικές και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις εντυπωσίασαν για την ηλικία, αλλά κυρίως για την εποχή. Θριάμβευσε η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης στα κορίτσια, ενώ αρκετά καλά τα πήγαν τόσο ο Αρισβαίος Καλλονής όσο και ο Αλκαίος Μυτιλήνης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' - ΠΕΝΤΑΘΛΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α' - ΕΞΑΘΛΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey