"Καραβαγγέλεια 2015" στη Στύψη

27/08/2015 - 13:56

Την απόφαση να αναβιώσουν μια διοργάνωση, που διεξαγόταν παλαιότερα πήραν οι άνθρωποι του Γερμανού Καραβαγγέλη στη Στύψη, πραγματοποιώντας την προσεχή Κυριακή 30 Αυγούστου τα "Καραβαγγέλεια 2015".

Πρόκειται για μια αθλητική συνάντηση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ευεργέτη του συλλόγου, που φέρει άλλωστε και το όνομά του, του Γερμανού Καραβαγγέλη. Σε αυτή θα διεξαχθεί ένας αγώνας δρόμου με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες, δυναίκες, νέοι και νεάνιδες σε μια διαδρομή που θα ξεκινά από την είσοδο της Στύψης και θα καταλήγει στο γήπεδο του χωριού.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει ώστε μετά τον τερματισμό να πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και απονομές στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, ενώ επίσης θα προσφέρονται δωρεάν λουκουμάδες σε όλους! Παράλληλα θα διοργανωθεί και λαχειοφόρος αγορά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Γερμανού Καραβαγγέλη Στύψης, που αποδεικνύονται αρκετά δραστήριοι και προσπαθούν με στοχευμένες ενέργειες να κρατήσουν ζωντανό τον αθλητισμό στην περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey