Ατομικό ρεκόρ η Φιάσκα στην Ελβετία!

03/10/2016 - 22:02

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Όλγα Φιάσκα και κατ' επέκταση για το ελληνικό βάδην, με αρκετές πρώτες θέσεις στο διεθνή αγώνα του Κιάσο στην Ελβετία.

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια συμμετείχε με βλέψεις για κάτι καλό, στον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό και επιβεβαίωσε τις συστάσεις που τη συνοδεύουν ως μια ελπιδοφόρα αθλήτρια. Η Φιάσκα κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων, ολοκληρώνοντας τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με επίδοση 25:44, που αποτελεί μάλιστα και ατομικό ρεκόρ!

Ο προπονητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Γρηγόρης Κοντός, μιλώντας στο "SL" στη διάρκεια των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων είχε επισημάνει πως "η Φιάσκα πραγματοποίησε μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι, συμμετέχοντας στο ανταγωνιστικό Athens Walk Camp", τονίζοντας πως "στην Ελβετία ταξίδεψε για να πετύχει ένα ρεκόρ". Αν αναλογιστεί κανείς πως επιστρέφει με personal best, αποκομίζοντας ταυτόχρονα και πολύτιμες εμπειρίες από ένα διεθνή αγώνα, τότε σίγουρα το ταξίδι κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.  

Να σημειωθεί, ότι στον ίδιο αγώνα ακόμα μια Ελληνίδα ανέβηκε στο βάθρο, αφού η Ευσταθία Σαλμά (Ανατολή Νέας Ιωνίας) τερμάτισε στην 3η θέση με 26:57, ενώ η Αγγελική Τρύφωνα (Ανατολή Νέας Ιωνίας) ήταν όγδοη με 29:52.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey