Στη 6η θέση των 3.000μ βάδην η Όλγα Φιάσκα!

18/02/2017 - 20:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2017 - 20:20

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση σημειώθηκε στη διάρκεια της πρώτη ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, αφού η Όλγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης κατέκτησε την 6η θέση στα 3.000μ βάδην!

Η νεαρή αθλήτρια ήταν η νεαρότερη που έλαβε μέρος στην κούρσα, αγωνιζόμενη πλάι σε αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας των γυναικών και τα πήγε αρκετά καλά, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες και ένα ενθαρρυντικό πλασάρισμα σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η Όλγα Φιάσκα ολοκλήρωσε τα 3.000μ βάδην σε 15:03.66 και παρότι ο χρόνος της δεν είναι αντιπροσωπευτικός, αφού έχει δυνατότητες για ακόμα καλύτερη επίδοση, έκανε έναν καλό αγώνα με βάση και την προετοιμασία της.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Τσινοπούλου (Βέλος Π. Φαλήρου) με 13:14.90, στη 2η θέση βρέθηκε η Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός) με 14:33.87 και 3η ήταν η Μπανιά (ΠΑΟ Θέρισππος) με 14:42.36. Χαρακτηριστικό της πολύ καλής κούρσας που πραγματοποίησε η Όλγα Φιάσκα είναι το γεγονός πως οι αθλήτριες που τερμάτισαν στην 4η (Αλικανιώτη - Ολυμπιάς Πάτρας, 14:59.41) και στην 5η θέση (Κουρκουτσάκη - ΓΑΣ Ιλισσός, 15:00.66) ήταν πολύ κοντά της σε χρόνο.

Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής της στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης Γρηγόρης Κοντός επεσήμανε: "Η Όλγα έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η καλύτερη κορασίδα που συμμετείχε. Η αλήθεια είναι ότι είχε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία, κυρίως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε το προηγούμενο διάστημα. Στόχος μας είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Ευελπιστούμε ότι θα φτιάξει ο καιρός, ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε σωστά και είμαι σίγουρος ότι την πραγματική Όλγα θα τη δούμε Απρίλιο με Μάιο. Πάντως σήμερα, δεδομένου του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, τα πήγε πάρα πολύ καλά."

Πριν λίγο διεξήχθη και η κούρσα των 1500μ, όπου έλαβε μέρος και η μεγαλύτερη αδελφή της οικογένειας, η Μιχαέλλα Φιάσκα. Φοιτήτρια πλέον στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, είχε επίσης μια δύσκολη περίοδο προσαρμογής και προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τη συμμετοχή σε μια τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση. Η Μιχαέλλα δεν ήταν απόλυτα έτοιμη και εγκατέλειψε την κούρσα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey