Οι κορυφαίοι όλων των εποχών! [lists]

21/10/2017 - 14:12 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2017 - 14:27

Για ακόμα μία χρονιά ο προπονητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Χάρης Πετρόπουλος, συνεχίζει την εξαιρετική του έρευνα, καταγράφοντας τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών αθλητών και αθλητριών της Λέσβου στον κλασικό αθλητισμό.

Στους πίνακες, που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα το "SL", μετά και την ολοκλήρωση των 29ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, οι επιδόσεις είναι ταξινομημένες ανά αγώνισμα, σε άντρες και γυναίκες. 

Στους άνδρες ήταν μια πολύ καλή χρονιά αναφορικά με την ημιαντοχή και την αντοχή (από 800μ έως και Μαραθώνιο), όπου είχαμε και 9 νέες εισόδους στους καλύτερους όλων των εποχών. 

Στις γυναίκες, η κατάσταση ήταν πιο ομοιόμορφα μοιρασμένη, καθώς οι 22 νέες είσοδοι στη λίστα πιάνουν όλο το φάσμα των αγωνισμάτων. Εκείνο που ξεχωρίζει, ασφαλώς, είναι το παλλεσβιακό ρεκόρ που πέτυχε η Μαντώ Ανθούσα στα 800μ, καταρρίπτοντας τη "στοιχειωμένη" καλύτερη επίδοση της Αλκινόης Κατσικαδέλλη, από το μακρινό 1964! Επίσης, σημαντική σε σπουδαιότητα ήταν και η επίδοση, παρ' ολίγον ρεκόρ, της Μιχαέλας Φιάσκα στα 3.000μ στιπλ.

Στους πίνακες, σε πράσινο πλαίσιο είναι οι επιδόσεις που σημειώθηκαν μέσα στο 2017. Ευχαριστούμε θερμά τον Χάρη Πετρόπουλο, για μια ακόμα εξαιρετική συνεργασία, στην εμπεριστατωμένη του έρευνα και καταγραφή της στιβικής ιστορίας του νησιού μας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey