Την 5η θέση στην Ελλάδα η Παπάζογλου!

04/07/2019 - 21:44 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2019 - 21:57

Ήταν για ακόμα μία φορά εντυπωσιακή και διεκδίκησε μέχρι τέλους ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18, των Τρικάλων. Ο λόγος για την Παρασκευή Παπάζογλου (Ολυμπιάς Μηθύμνης), που κατέκτησε την 5η θέση στο ύψος με καλύτερο άλμα στο 1,60μ ισοφαρίζοντας έτσι το ατομικό της ρεκόρ.

Η πρωταθλήτρια από το Μόλυβο, που προπονείται με τον Βαγγέλη Ζορμπά, είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,65μ ύψος στο οποίο κρίθηκε τόσο το ασημένιο όσο και το χάλκινο μετάλλιο, με το χρυσό να ανεβαίνει πιο ψηλά στο 1,74μ.

Μιλώντας στο «SL», αμέσως μετά το τέλος του τελικού, η Παρασκευή Παπάζογλου τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένη γιατί πέρασα όλα τα ύψη με την πρώτη μου προσπάθεια. Πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω και στο 1,65μ. Έτσι ένιωθα, αλλά δεν πειράζει. Ίσως αν είχα περισσότερους αγώνες στα πόδια μου να το περνούσα. Είμαι πολύ χαρούμενη πάντως, γιατί κατορθώνω κάθε χρόνο να βελτιώνομαι, παρότι οι προπονήσεις μου γίνονται σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ίσως και να είμαι η μοναδική αθλήτρια σε όλη την Ελλάδα που προπονείται κάτω από τέτοιες συνθήκες.»

Και πώς να μην βγάζουν ένα παράπονο οι δηλώσεις της Παρασκευής Παπάζογλου, όταν στην κυριολεξία οι υποσχέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του Γηπέδου Μολύβου έχουν μείνει στα λόγια ακόμα μία τετραετία. Το «SL» μάλιστα είχε κάνει σχετικό ρεπορτάζ τον Φεβρουάριο, αλλά παρότι σε προεκλογική χρονιά, το αυτί των αρμοδίων φαίνεται ότι δεν ίδρωσε...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey