Έξαλλος ο Κοντός με τους κριτές!

21/07/2019 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2019 - 12:48

Η Όλγα Φιάσκα έμεινε στην 8η θέση των 10.000μ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Μπουρός στη Σουηδία, εξαιτίας της ποινής των 30 δευτερολέπτων στην οποία υποχρέωσαν τη Μυτιληνιά βαδίστρια οι κριτές. Γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Ομοσπονδιακού προπονητή Γρηγόρη Κοντού.

"Η Όλγα έκανε έναν έντιμο αγώνα, όμως και πάλι όπως συνέβη στο Άλιτους, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Λιθουανίας, τιμωρήθηκε από τους κριτές στερώντας της ένα μετάλλιο. Δυστυχώς, το βάδην είναι βρώμικο. Κάποιοι έχουν προαποφασίσει ότι πρόκειται για αγώνισμα δημοσίων σχέσεων, έτσι φαίνεται... Κρίμα γιατί δεν σέβονται τον ιδρώτα αυτών των παιδιών.", δήλωσε στο "SL" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. 

Ο πολύπειρος προπονητής από τη Λέσβο δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, εκεί όπου ευνοήθηκε ξανά η Ισπανία, με την Μαριόνα Γκαρσία να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο, χάρη σε μια υπομονετική κούρσα επί 47 λεπτά. Τη δουλειά για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, την έκαναν οι κριτές, ακυρώνοντας τους κόπους τόσο της Φιάσκα, όσο και της Τουρκάλας Ντοστ, που την είχαν αφήσει μισό γύρο πίσω τους, ανεβάζοντας την στο βάθρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey