Έπεσε η αυλαία της «3ης Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου»

30/07/2019 - 15:02 Τελευταία τροποποίηση στις 30/07/2019 - 15:15

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε η «3η Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας Λήμνου την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου και του ΣΕΓΑΣ. Ο θεσμός που αποτελεί ένα αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό δρώμενο που έχει μεγάλη ανάγκη η νεολαία του Βορείου Αιγαίου, αγκαλιάστηκε και φέτος από όλους τους εμπλεκόμενους διοργανωτές, αθλητές-τριες, σωματεία, προπονητές, συνοδούς, αθλητικούς παράγοντες και φιλάθλους τους Κλασικού Αθλητισμού.

Έλαβαν μέρος πάνω από 150 προσκεκλημένοι αθλητές και συνοδοί από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την Ικαρία, Σάμο, Χίο, Λέσβο και 60 αθλητές-τριες από τα σωματεία της οικοδέσποινας Λήμνου. Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού προγράμματος των αθλητών σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. διεξήχθησαν και αγωνίσματα για Α.με Α., από συλλόγους και ειδικά σχολεία των νησιών της Περιφέρειας μας.

Την επόμενη «4 η Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου» το 2020 όπως ανακοινώθηκε, θα διοργανώσει η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου στο νησί της Σάμου.

3h-perif-limnos.jpg (770×731)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey