Αγώνες δρόμου και βάδην «ΕΡΗΜΑΚΕΙΑ 2019»

05/08/2019 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2019 - 13:18

Ο Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου, σε συνεργασία με τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΛΕΣΒΟΥ, προκηρύσσει Αγώνες Δρόμου και Βάδην σε Δημόσια Οδό με την επωνυμία «ΕΡΗΜΑΚΕΙΑ 2019», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ.

Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η πλατεία Κοντοπουλίου. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματα που επισυνάπτονται. Οι δρόμοι των 4.800μ. και 10.800μ. θα έχουν ως σημείο εκκίνησης τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ηφαιστείας. Όλοι οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην πλατεία Κοντοπουλίου.

Τα αθλητικά σωματεία δικαιούνται να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών ανά αγώνισμα. Για τους αθλητές-τριες συλλόγων απαραίτητο είναι το δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ (θεωρημένο), το οποίο θα επιδείξουν στην γραμματεία κατά την οριστικοποίηση των δηλώσεων. Δε δικαιούται συμμετοχής αθλητής-τρια, που έχει τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και για όσο διάστημα διαρκεί η ποινή του. Στα αγωνίσματα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες συλλόγων αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός.

Τα απαραίτητα έγγραφα των ανεξάρτητων ενήλικων αθλητών-τριών για τη συμμετοχή τους είναι: ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα ή βιβλιάριο ασθενείας καθώς και υπεύθυνη δήλωση, ότι συμμετέχει στον αγώνα με απόλυτη προσωπική του ευθύνη. Για τους ανήλικους μαθητές-τριες (κάτω των 18 ετών) που δεν είναι εγγεγραμμένοι σε αθλητικά σωματεία και θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες αυτόνομα, απαραίτητη είναι η προσκόμιση οποιοδήποτε εγγράφου που αποδεικνύει την ηλικία τους π.χ. μαθητική ταυτότητα, πιστοποιητικό γεννήσεως με φωτογραφία, βιβλιάριο ασθενείας και υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ότι συμφωνούν για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα ΚΕΠ Κοντοπουλίου (τηλ.2254041078) και Ατσικής (τηλ.2254350615), σύμφωνα με τα συνημμένα έντυπα δηλώσεων, έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 13:00μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα των αγώνων, στην αίθουσα κλήσης που θα λειτουργεί στο στάδιο Κοντοπουλίου από ώρα 17:00 μ.μ. έως και 18:30μ.μ., με τα απαραίτητα στοιχεία πιστοποίησης.

Στους πρώτους νικητές–τριες κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές-τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και μπλούζες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey