Στο σχεδιασμό για Τόκιο 2020 η Φιάσκα!

16/08/2019 - 14:12

Στο σχεδιασμό της Ολυμπιακής χρονιάς του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται η Όλγα Φιάσκα, που χάρη στις διακρίσεις της σε διεθνές επίπεδο πληροί τις προϋποθέσεις για ένταξη στις λίστες ανά κατηγορία της ομοσπονδίας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το 2020.

Βασικό κριτήριο, που δίνει αυτή τη στιγμή σίγουρη συμμετοχή στις κατηγορίες που έχει χωρίσει ο ΣΕΓΑΣ είναι είτε η θέση στο παγκόσμιο ranking της IAAF, είτε τα πλασαρίσματα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Α-Γ κλειστού στίβου της Γλασκόβης, καθώς και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ανοιχτού στις ηλικίες Κ20 και Κ23, όπως επίσης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ.

Η Μυτιληνιά βαδίστρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που προπονείται με τον Γρηγόρη Κοντό, συγκαταλέγεται στις αθλήτριες της Δ' Κατηγορίας του ΣΕΓΑΣ χάρη στην 8η θέση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας στη Σουηδία στα 10.000μ βάδην.

Με τις επιτυχίες της ωστόσο εντός και εκτός συνόρων, η χάλκινη Ολυμπιονίκης νέων του Μπουένος Άιρες δείχνει ότι διαθέτει το ταλέντο αλλά και τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει μια θέση στο Τόκιο. Σημειώνεται ότι η Φιάσκα θα έχει από τη νέα σεζόν τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα 20χλμ βάδην των γυναικών (πέραν των 10χλμ), διανύοντας τη δεύτερη χρονιά της ως νεάνιδα με μεγάλο στόχο πάντως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι της Κένυας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της το Τόκιο 2020. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey