Όταν η Όλγα Φιάσκα έγραψε ιστορία στην Αργεντινή! [vid]

16/10/2019 - 08:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2019 - 08:51

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 5.000μ βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων της Αργεντινής από την Όλγα Φιάσκα. Μία από τις κορυφαίες αθλητικές επιτυχίες για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου από μία αθλήτρια που έχει λαμπρό μέλλον και συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων.

Στο διπλό αγώνα της Αργεντινής, σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση, η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης κατόρθωσε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου έχοντας να αντιμετωπίσει τις καλύτερες βαδιστές κάτω των 18 ετών παγκοσμίως, πίσω από την Κινέζα Ρίκουο Ζι και την Μεξικάνα Σοφία Ράμος Ροντρίγκεζ. 

Η τεράστια διάκριση της καθήλωσε όλη τη Λέσβο τη 16η Οκτωβρίου, έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και συζητιόταν επί μέρες στην τοπική κοινωνία, που μετά από πολύ καιρό κατόρθωνε να πανηγυρίσει μία τόσο σημαντική αθλητική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

Η χρονιά για την Όλγα ήταν εξαιρετική έχοντας προηγηθεί το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ, ένα ακόμα ασημένιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 του Ζρένγιανιν και δύο χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ας ξαναζήσουμε τις μοναδικές αυτές στιγμές, βαδίζοντας προς την κορυφή... 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey