Πρώτη θέση για Ντενίζ στη Λεμεσσό

21/02/2011 - 08:10 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2011 - 02:25

Η Ντενίζ Δημάκη συνέχισε τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στους δρόμους αντοχής, αποδεικνύοντας πως δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες μεγάλων αποστάσεων της χώρας μας. Η Μυτιληνιά αθλήτρια έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Λεμεσού, συνολικής απόστασης 5 χιλιομέτρων και κατέκτησε την πρώτη θέση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τις κακές καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, οι δρομείς αντιμετώπισαν καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα από το ξεκίνημα, ενώ παράλληλα η Ντενίζ Δημάκη έπρεπε να ξεπεράσει και κάποιες στομαχικές διαταραχές που της παρουσιάστηκαν, αναγκάζοντάς τη να σταματήσει τρεις φορές στη διάρκεια της κούρσας. Παρ' όλα αυτά, η Μυτιληνιά αθλήτρια κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση, σε χρόνο 1:21.00.

Αμέσως μετά τη νίκη της, η Ντενίζ δήλωσε στην προσωπική της ιστοσελίδα: "Η πρώτη θέση είναι πάντα μια πρώτη θέση! Ο αγώνας στη Λεμεσό της Κύπρου προσφέρει πάντα συγκινήσεις. Ήμουν και πέρσι εδώ. Μια καταπληκτική διοργάνωση, με αμέριστη φιλοξενία. Όμορφος τόπος. Το μόνο που μας τα χάλασε και φέτος ήταν ο καιρός. Μέσα σε αυτά, είχα και κάποια στομαχικά προβλήματα, που με έφεραν σε σημείο να σταματήσω τρεις φορές. Ο χρόνος και η πρώτη θέση ήταν κάτι θετικό. Μία πολύ καλή προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη φιλοξενία τους και την πρόσκληση που μου απευθύνουν κάθε χρόνο και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν".

Αξίζει να σημιωθεί, ότι ο αγώνας αυτός αποτέλεσαι μια καλή προπόνηση εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου την ερχόμενη Κυριακή (27/2).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey