Νέες μεγάλες πρωτιές για τις αθλήτριες βάδην της Αθλοκίνησης

25/01/2022 - 18:40 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2022 - 22:06

Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλήτριες της «Αθλοκίνησης» στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην παραλία Μεγάλων περιοχή Βαρέα.

Στο αγώνισμα των 35 χιλιομέτρων βάδην πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά η Όλγα Φιάσκα η οποία αναδείχθηκε 4η ενώ πολύ καλές θέσεις πήραν και οι αθλήτριες Σοφία – Ιωάννα Βαλλιοντή, Αθηνά Φλωροπούλου και Μαριάνθη – Ελένη Δαλέκου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ Λέσβου η διαδρομή ήταν κυκλική συνολικής απόστασης 2χλμ ο γύρος, πλήρως ασφαλτοστρωμένη και συμμετείχαν οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες βαδιστές και βαδίστριες της χώρας μας.   

«Από τη Λέσβο συμμετείχε η ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στα κορυφαία σωματεία που καλλιεργούν το επίπονο αγώνισμα του βάδην φέρνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν διακρίθηκαν όπως παρακάτω:

Στο αγώνισμα των 35χλμ Βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών , η ΦΙΑΣΚΑ ΟΛΓΑ ήταν 4Η με χρόνο 2.59.08 η οποία άφησε μόνο καλές υποσχέσεις το ντεμπούτο της στο αγώνισμα και πλέον θα στρέψει την προσοχή της και στα 20χλμ βάδην που είναι το βασικό της αγώνισμα.

Η αθλήτρια που λόγω σπουδών βρίσκεται εκτός Λέσβου, συνεχίζει τις προπονήσεις της με τις οδηγίες του Θ. Δεληγιάννη συνδυάζοντας άψογα και τις δύο υποχρεώσεις.   

Στα παράλληλα αγωνίσματα της Ημερίδας Βάδην , τα οποία πραγματοποιήθηκαν χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση των 10χλμ Γυναικών Κ20:

Η ΒΑΛΛΙΟΝΤΗ ΣΟΦΙΑ – ΙΩΑΝΝΑ ήταν 4η με χρόνο 55.47

και των 5χλμ Γυναικών Κ18:

Η ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ήταν 3η με χρόνο 26.35 και η ΔΑΛΕΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ – ΕΛΕΝΗ 6η με χρόνο 30.06.

Οι παραπάνω αθλήτριες προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού» .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey