Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη Λέρο σε συνάντηση για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

06/03/2024 - 10:00

Ευρεία σύσκεψη για τους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες πραγματοποιήθηκε, παρουσία της προέδρου ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, την Τρίτη 5 Μαρτίου στο νησί της Λέρου, τον τόπο που θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση,

Ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης και αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες του νησιού, υποδέχτηκαν στη Λέρο την πρόεδρο και τον Ροδίτη υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον παραδοσιακό θεσμό των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στην 35η έκδοσή του.

Κατά την επιθεώρηση των υποδομών διαπιστώθηκαν οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στις υποδομές και η αναγκαία ενίσχυση σε αθλητικό εξοπλισμό.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν επίσης θέματα διαμονής και μετακίνησης των αποστολών, καθώς και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Πήραν μέρος, πλην των προαναφερθέντων, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Μάρκος Καλούδης, οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βασίλης Ζήκας (πρόεδρος), Μιχάλης Παυλούς και Σάκης Στυλιανίδης, η εκπρόσωπος των κριτών Δωδεκανήσου, Φερενίκη Μιχαηλίδη και του Γ.Σ. Νέων Λέρου, Άννα Ασβεστά.

Οι 35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 400 αθλητών και αθλητριών από 19 νησιά, 37 σωματεία και σχολεία ΑμεΑ. Διοργανωτές είναι το Υπουργείο Ναυτιλίας – Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Συνδιοργανωτές είναι οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Λέρου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey