Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην η Όλγα Φιάσκα

29/03/2024 - 10:10 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2024 - 10:37

Η Όλγα Φιάσκα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου στην Αττάλεια μέσα από την οποία θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο της Ελληνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στόχος της Μυτιληνιάς αθλήτριας που προπονείται και πάλι υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, είναι το 3:05 που εκτός απροόπτου μπορεί να της δώσει μια θέση στην 25αδα των Ολυμπιακών αγώνων.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος με τρεις ομάδες. Τα τρία ζευγάρια απαρτίζουν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου, ο Ιωάννης Καυκάς και η Όλγα Φιάσκα, καθώς επίσης ο Γιώργος Κριτούλης και η Σοφία Αλικανιώτη. Επίσης, θα υπάρχει συμμετοχή και στα 20 χλμ. βάδην γυναικών.

Από την Αττάλεια θα εξασφαλίσουν θέση για το Παρίσι οι 22 πρώτες ομάδες, αλλά μόνο σε πέντε χώρες επιτρέπεται να προκρίνουν και δεύτερη ομάδα από αυτή τη διοργάνωση. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για να κλείσουν οι 25 των Ολυμπιακών Αγώνων, θα προκύψουν από τις λίστες με τις επιδόσεις και δεν θα τις καλύψουν εκπρόσωποι χωρών που έχουν ήδη προκριθεί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey