Όλα έτοιμα για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες!

29/09/2011 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 29/09/2011 - 11:29

Την αγκαλιά της ανοίγει σήμερα η Λέσβος για να υποδεχθεί της αποστολές των συλλόγων του αρχιπελάγους που θα συμμετάσχουν στους 24ους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Ο θεσμός των αγώνων είναι μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε διαφορετικό νησί και αποτελεί το αθλητικό της χρονιάς για τα νησιά και τη νεολαία του Αιγαίου πελάγους. Στην Λέσβο θα έρθουν γύρω στα 500 άτομα αθλητές συνοδοί από τα 55 σωματεία των νησιών του Αιγαίου.

Το Σάββατο το πρωί αναμένεται στο νησί και ο πρόεδρος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής ο οποίος την ίδια μέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα αναλύσει  στους παράγοντες των σωματείων καθώς και τους προπονητές  την δεινή και δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο κλασικός αθλητισμός με την περικοπή των χρημάτων   και το λουκέτο που φημολογείται ότι θα μπει στην Ομοσπονδία.

Δεν αποκλείεται με τα όσα συμβαίνουν ο ίδιος ο πρόεδρος να θέσει και θέμα παραίτησης από την προεδρία μην αντέχοντας άλλο την δραματική κατάσταση που επικρατεί  στην Ομοσπονδία. Τον Βασίλη Σεβαστή θα συνοδέψουν στο βόρειο Αιγαίο και άλλοι παράγοντες από το Δ.Σ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες που ίσως γίνουν και για τελευταία φορά αφού πολύ δύσκολα θα βρεθεί χρηματοδότηση για την τέλεση των επόμενων αγώνων.

Σε ετοιμότητα....
Στον πυρετό της διοργάνωσης βρίσκονται οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου προσπαθώντας να λύσουν και το παραμικρό πρόβλημα που υπάρχει ώστε όλα να κυλήσουν στην εντέλεια. Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Λέσβου Στέλιος Μακαρώνης εξέφρασε στα τοπικά μέσα την αισιοδοξία του ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο της Μυτιλήνης το Σαββατοκύριακο να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Με μεγάλη χαρά είπε ο τεχνικός σύμβουλος η τοπική επιτροπή ανέλαβε την διοργάνωση των 24ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων μέσα σε μια κρίσιμη χρονιά για την Ελλάδα και   είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο Αιγαίο . Είναι αγώνες που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που έρχονται στο νησί μας μετά το 2004 που φιλοξενήθηκαν . για τελευταία φορά. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε και αυτή η διοργάνωση να πετύχει και τα παιδιά που θα συμμετάσχουν να μπορέσουν να χαρούν την συμμετοχή τους και να σημειώσουν καλές επιδόσεις και  Αιγαιοπελαγίτικα ρεκόρ. Οι αγώνες διεξάγονται από τον ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Λέσβου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey