Ετοιμάζουν υποδοχή στον Παναθηναϊκό

12/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:53


Ο κυριακάτικος αγώνας της ΑΕΛΚ με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους απανταχού φίλους των "πρασίνων" στη Λέσβο να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να αποθεώσουν τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Έτσι λοιπόν, ο Σύνδεσμος της "Θύρας 13" στη Μυτιλήνη προετοιμάζεται για την αυριανή υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης, αφού -όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες- δεν τους επιτράπηκε να προμηθετυτούν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν οργανωμένα την αναμέτρηση από την κερκίδα του "Ταρλά".

Σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος της Μυτιλήνης εκφράζει την πικρία του για το γεγονός αυτό, απευθύνοντας παράλληλα ρητορικά ερωτήματα προς την Αστυνομία και την Πολιτεία.

Αναλυτικά: "Η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Ο Παναθηναϊκός μας έρχεται στο νησί μας, στη Λέσβο, στη Μυτιλήνη μας! Δυστυχώς, οι "καταστάσεις" δε μας επιτρέπουν να βρεθούμε όπως εμείς θέλουμε στο πέταλο (που δεν υπ΄ρχει), χωρίς αυτό να μας εμποδίζει να δείξουμε σε όλους, αλλά κυρίως στους παίκτες μας, πως παντού είναι Λεωφόρος... Το ραντεβού μας λοιπόν είναι το Σάββατο, στις 15:00, στο Αεροδρόμιο. Μόνο Παναθηναϊκός. Όλοι πράσινα.

ΥΓ1: Η Αστυνομία θα έχει την ίδια στάση και σε άλλα ματς στο νησί;
ΥΓ2: Την άλλη εβδομάδα θα βρεθεί η εξέδρα;

Μυτιλήνη, ΘΥΡΑ 13"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey