"Πράσινη" υποδοχή στο "Οδυσσέας Ελύτης"

13/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:53


Θερμό ήταν το καλωσόρισμα της αποστολής του Παναθηναϊκού, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης", από τους φίλους της ομάδας στη Μυτιλήνη.

Περισσότεροι από 300 οπαδοί του "τριφυλλιού" επεφύλαξαν καυτή υποδοχή, τραγουδώντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα, μετατρέποντας τον χώρο του πάρκινγκ στο αεροδρόμιο σε μια καταπράσινη κερκίδα. Οι οπαδοί του ΠΑΟ, που δε θα βρεθούν οργανωμένα στον Ταρλά για το αυριανό ματς με την ΑΕΛΚ, φρόντισαν έτσι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας τον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του να αισθάνονται... οικεία, όπως και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λίγο μετά τις 15:30, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των "πρασίνων" προσγειώθηκε στο "Οδυσσέας Ελύτης", δίνοντας το έναυσμα για τα πρώτα πανηγύρια. Όταν μάλιστα οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην έξοδο της πύλης αφίξεων, προκλήθηκε πανικός. "Η Λέσβος είναι πράσινη, Παναθηναϊκέ" φώναζαν προς τα μέλη της αποστολής, ζητώντας μάλιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αναστασίου και τους παίκτες!

Τα συνθήματα και τα καπνογόνα κράτησαν για αρκετή ώρα, ενώ Έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο του αεροδρομίου, δε σταμάτησαν να τραβούν εντυπωσιασμένοι βίντεο και φωτογραφίες.

Αμέσως μετά την αναχώρηση του πούλμαν από το "Οδυσσέας Ελύτης", οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν μπροστά με μηχανοκίνητη πορεία και συνόδευσαν την αποστολή μέχρι το ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή. Εκεί αυτή την ώρα μάλιστα, μέλη του Συνδέσμου της "Θύρας 13" στη Μυτιλήνη έχουν συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη αναστασίου, στον οποίο θα απονείμουν τιμητική πλακέτα.

PAO_afiksi_Mytilini2Δείτε το βίντεο από την "πράσινη" υποδοχή

{youtube}6uSAmmTydvE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey