Με Μαρινάκη ο Ολυμπιακός στη Λέσβο!

19/12/2014 - 10:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 19:58


Κομβικό χαρακτηρίζουν οι "ερυθρόλευκοι" τον αγώνα με την ΑΕΛΚ, αύριο το βράδυ (19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θέλοντας μετά τα συνεχόμενα "στραβοπατήματα" του ΠΑΟΚ να συνεχίσουν να σκούν πίεση στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Super League.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση με την ομάδα της Καλλονής και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως όπως επισημαίνουν οι ισοτσελίδες που επικεντρώνονται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, αρχηγός της αποστολής που θα ταξιδέψει στο νησί μας θα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτή την ώρα, ο Ερίκ Αμπιντάλ δίνει συνέντευξη Τύπου με την οποία γνωστοποιεί το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αν και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά του Ολυμπιακού γίνονται προσπάθειες ώστε ο Γάλλος αμυντικός να παραμείνει στην Ελλάδα ως τις 11 Ιανουαρίου, δίνοντας κανονικά το "παρών" και στη Μυτιλήνη. Εξάλλου, ο Μίτσελ "πονοκεφαλιάζει" για τα μετόπισθεν, έχοντας να βρει λύσεις στους τραυματισμούς των Μποτία και Αυλωνίτη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έρχεται αεροπορικώς στη Μυτιλήνη, με την απογευματινή πτήση, που αναμένεται να προσγειωθεί στο "Οδυσσέας Ελύτης" λίγο μέτα τις 18:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey