Αποθεωτική υποδοχή στον Ολυμπιακό! [pics]

19/12/2014 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 10:26

Αποθεωτικής υποδοχής από κάτι λιγότερο από 1000 φίλους του στη Μυτιλήνη που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού, που προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Μεγάλη μερίδα των φιλάθλων των «ερυθρολεύκων», είχε συγκεντρωθεί από τις 5.30 ανταποκρινόμενη στο δυναμικό κάλεσμα της «Θύρας 7 Μυτιλήνης» και περίμενε υπομονετικά την άφιξη της ομάδας του Μίτσελ, τραγουδώντας συνθήματα.

Η οποία με το που έγινε αντιληπτή ότι πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο, βίωσε μία από τις πιο θερμές υποδοχές που της έχουν γίνει σε επισκέψεις της στην περιφέρεια, με τους συγκεντρωμένους φιλάθλους έξω από το χώρο του αεροδρομίου να κάνουν τη νύχτα… μέρα από τα καπνογόνα! Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο του Ολυμπιακού, αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας για τους Λέσβιους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, με την ιαχή «Μίτσελ αλάνι, για πάντα στο λιμάνι», να του δίνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στήριξης.

Από εκεί και έπειτα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνώρισαν ένας ένας την αποθέωση, στη δύσκολη προσπάθεια προσέγγισής τους στο πούλμαν που επρόκειτο να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο «Elysion». Μάλιστα το πούλμαν έμεινε ακινητοποιημένο για πολύ ώρα από το πλήθος, που «συνόδευσε» την πομπή από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο. Πολύς κόσμος μάλιστα, συγκεντρώθηκε και έξω από το ξενοδοχείο, προσπαθώντας να αποσπάσει μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τους παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδος.

Μετά τον Μίτσελ που χαμογέλασε χαζεύοντας τον κόσμο στο πούλμαν, οι Τσόρι Ντομίνγκες και Κώστας Μήτρογλου ήταν εκείνοι που είχαν την καλύτερη «επικοινωνία» με το πλήθος, ενώ ξεχωριστή ήταν και η υποδοχή που έτυχε ο Κριστιάν Καρεμπέ, που έφτασε καθυστερημένα στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου και μόλις έγινε βέβαια αντιληπτός αποθεώθηκε και αυτός.

Η άφιξη του Ολυμπιακού ωστόσο 14 χρόνια μετά στη Λέσβο, δεν ήταν ξεχωριστή μόνο για τον κόσμο της ομάδας. Αλλά και για τον Πραξιτέλη Βούρο, που γύρισε στην πατρίδα ως μέλος της λαμπερής ομάδας του Μίτσελ και φυσικά υποδέχτηκε με θέρμη από φίλους και γνωστούς του, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εκατοντάδες αυτοκίνητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τα αστυνομικά μέτρα περιφρούρησης της αποστολής της ομάδας, προκάλεσε και ένα… μποτιλιάρισμα λίγο μετά τις 7.30 στην εθνική Μυτιλήνης-Κρατήγου.

Την πρώτη υποδοχή στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, αξίζει να σημειωθεί ότι την έκαναν τα τμήματα υποδομής στην Παναγιούδα «Λιονταράκια», μαζί με την Κ15 των Πειραιωτών, δίνοντας λουλούδια στα ινδάλματά τους. Μάλιστα Βαγγέλης Σπανός και Γιώργος Αμανατίδης, ήταν εκείνοι που ήταν επικεφαλής της υποδοχής, ενώ αξιοσημείωτο ήταν πως και τα αστυνομικά μέτρα, λειτούργησαν άψογα και για να μη δυσαρεστηθούν φίλαθλοι αλλά και να μην… ξεφύγουν οι εκδηλώσεις λατρείας.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey