Περιμένουν και Σαββίδη στον "Ταρλά"

13/01/2015 - 16:38

Η αποστολή του ΠΑΟΚ φτάνει σε λίγη ώρα με πτήση τσάρτερ στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης, όπου αναμένεται να την υποδεχθούν φίλου του "Δικεφάλου του βορρά" και μέλη του Συνδέσμου "Θύρα 4" Μυτιλήνης.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Ρώσος ομογενής και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα επίσημα του "Ταρλά", προσδοκώντας σε μια εμφάνιση που δε θα παραπέμπει στις βαριές ήττες από Ξάνθη (4-2), ΠΑΣ Γιάννενα (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (3-0).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιώργο Τζαβέλλα, που πληρώνει όπως όλα δείχνουν το... μάρμαρο για τη βαριά ήττα από τον Αστέρα, ενώ εκτός έμειναν επίσης ο Σπυρόπουλος εν αναμονή της απολογίας του στη διοίκηση, αλλά και ο Στέλιος Ποζατζίδης από τον οποίο υπάρχουν παράπονα για το ματς Κυπέλλου στην Κέρκυρα. Παρά το γεγονός πως ο Κριστιάν Νομπόα πήρε μέρος στο διπλό κατά την τελευταία προπόνηση, δε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Καλλονή, ενώ στους μη διαθέσιμους παραμένουν ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Γλύκος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Μυτιλήνης: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey