Αφαίρεση 6 βαθμών στον ΟΦΗ

16/01/2015 - 14:03

Βουνό τα προβλήματα στον ΟΦΗ,  με τη FIFA να ζητά να αφαιρεθούν έξι βαθμοί λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλείου, Αλεξάνταρ Πέσιτς.

Η ποινή εφαρμόστηκε άμεσα από τη Super League το πρωί της Παρασκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως το έγγραφο της FIFA με την τελεσίδικη απόφαση έφτασε την Πέμπτη στην ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε άμεσα στη διοργανώτρια αρχή, που με τη σειρά της έκανε πράξη όσα ζήτησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο ΟΦΗ πλέον έχει 14 βαθμούς στον πίνακα που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Super League, αντί για 20 που έχει κατακτήσει μέσα στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της Super League και το έγγραφο της FIFA: "Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική  εκτέλεση του υπ' αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ."

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Super League και την αλληλογραφία της FIFA με τη διοργανώτρια αρχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey