Τα μέτρα κατά της βίας εν όψει Κοντονή

03/03/2015 - 10:26

Ομαλά κύλησε το διοικητικό συμβούλιο της Super League χθες, σε αντίθεση με εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας, όπου υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που απαρτίζουν το συνεταιρισμό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση για την πάταξη της βίας, που βρήκε σύμφωνα τα υπόλοιπα μέλη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος επεσήμανε πως οι διαφορές με τους Πειραιώτες θα λυθούν στα δικαστήρια και όχι στα συμβούλια της διοργανώτριας.

Ο διοικητικός ηγέτης της Super League Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι στόχος των ομάδων είναι η αυστηροποίηση του νόμου. Αποφασίστηκε από τα μέλη να απαγορευτούν οι οργανωμένες μετακινήσεις, επαναφορά του ιδιώνυμου και τιμωρία φυσικών προσώπων, διακοπή των παιχνιδιών και επιβολή αυστηρών κυρώσεων αν πέσουν αντικείμενα που είναι ικανά να τραυματίσουν όσους είναι στον αγωνιστικό χώρο και αν σημειωθεί εισβολή οπαδών στο γήπεδο, καθώς και εναρμονισμός του πειθαρχικού δικαίου με εκείνου της UEFA. Στη συνάντηση της Τετάρτης (4/4) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, θα μεταφερθούν οι θέσεις αυτές, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, έγινε γνωστό πως θα προσφύγει στην επιτροπή Εφέσεων με σκοπό να διεξαχθεί το ματς με τον Ατρόμητο και να του επιστραφούν οι 4 βαθμοί που αφαιρέθηκαν. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το διοικητικό συμβούλιο ήταν αντίθετο στο ενδεχόμενο αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey