Δευτεραθλητής με τον Αστέρα Τρίπολης Κ17 ο Μαρίνος!

22/05/2017 - 12:50 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2017 - 13:07

Ο νεαρός Μυτιληνιός Γιώργος Μαρίνος αναδείχθηκε δευτεραθλητής στο πρωτάθλημα της Super League Κ17, με τον Αστέρα Τρίπολης, χάνοντας στον τελικό του Final-4 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού με 4-1 στα πέναλτι. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Αρκαδίας, ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Κανελλόπουλου, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Μυτιληνιό μεσοεπιθετικό. Οι "ερυθρόλευκοι" ισοφάρισαν με τον Τσιριγώτη στο 82ο λεπτό, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Νεοφυτίδη (84'). Οι Αρκάδες, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στην παράταση, αλλά το σουτ του Κανελλόπουλου τράνταξε το δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στη διαδικασία των πέναλτι, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών Γιάννης Νικοπολίδης, γιος του παλαίμαχου διεθνή άσου Αντώνη. Απέκρουσε δύο πέναλτι, χαρίζοντας τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αστέρας Τρίπολης είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, νικώντας την Ξάνθη στα πέναλτι στον ημιτελικό με 6-5. Μάλιστα ο Γιώργος Μαρίνος ευστόχησε κατά σειρά στο 5ο πέναλτι της διαδικασίας για τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17:  Νικοπολίδης, Παπαγγέλης, Γαλούπης (67' Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43' Τσιριγώτης), Φυτόπουλος (80' Δήμος), Βοϊλης, Τσερκώνης (36' Φέκκας), Ζιάκας (57' Μπουλάρι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ17: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110' Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82' Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57' Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73' Ρούνης), Τζίμας (70' Ζορμπάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey