Δώσε τα προγνωστικά σου!

03/10/2017 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2017 - 17:32

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 2ης Αγωνιστικής την Τετάρτη (16:30) στα γήπεδα του νησιού.

Το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου ο τοπικός Αετός υποδέχεται τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται στον Παπάδο τον Πολιχνίτο, ο Μεσότοπος φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή τον Αίγειρο Μυστεγνών και στο «Μιχαλέλλειο» ο Αιγέας Πλωμαρίου αναμετράται με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους. Στο Μόλυβο, ο Αρίων Μήθυμνας κοντράρεται με τον Όλυμπο Αγιάσου, ενώ επιστρέφει στην... αγωνιστική δράση και το Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», φιλοξενώντας τη συνάντηση Οδυσσέα Ελύτη-Κεραυνού Αφάλωνα.

Τέλος, αναβλήθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Ανδρονικά Παρακοίλων και Αχιλλέα Πέτρας, που θα πραγματοποιηθεί πλέον την επόμενη Τετάρτη 11 Οκτώβρη (16:30).

Μιλώντας στο «SL» για τον αγώνα κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνών, ο προπονητής του Μεσοτόπου αναγνώρισε τις δυσκολίες. «Αντιμετωπίζουμε πολλές απουσίες, κυρίως λόγω του Παρμενίωνα. Δεν θα αγωνιστούν Βασίλας, Μπάκας, ακόμη κι εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να είμαι στον πάγκο. Επιπλέον είναι τραυματίες ο Μπριλάκης και ο Μπράκουλα, ενώ αμφίβολος για το ματς παραμένει ο Πατράκης. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, λόγω και της ποιότητας του Αίγειρου, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το παλέψουμε, από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας για αναβολή από την ΕΠΣ Λέσβου».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Μεσοτόπου έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες συναντήσεις της 2ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Αναγέννηση Γέρας-Πολιχνίτος | Σημείο: 1
Γήπεδο Παπάδου
Βουρανής, Ψύλλος, Μεστρός
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

«Αν και ο Πολιχνίτος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι μας, εκτιμώ ότι δεν έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Παπάδο. Η Αναγέννηση Γέρας έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους | Σημείο: 1
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Συβρής
Παρατηρητής: Σιμιτζής

«Κατά την προσωπική κου άποψη, ο Αιγέας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Θα έχει εύκολο απόγευμα στο Πλωμάρι.»

Αρίων Μήθυμνας-Όλυμπος Αγιάσου | Σημείο: 2Χ
Γήπεδο Μολύβου
Δουκάκης, Παράσχου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

«Ο Αρίων είναι μια καλή ομάδα ανασταλτικά. Απέναντί του θα βρει όμως τον ποιοτικό και ιδιαίτερα επιθετικό Όλυμπο. Αν σκοράρει η ομάδα του Μολύβου έχει τύχη να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αν όχι, τότε θα χάσει.»

Αετός Λουτρών-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: Χ12
Γήπεδο Λουτρών
Κουκούλας, Λυρής, Βασιλακάκης
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Μαρμαλέκας

«Πολύ καλές ομάδες και οι δύο, με πρωταγωνιστικούς στόχους και ενθουσιασμό. Κάθε ντέρμπι είναι τριπλή παραλλαγή. Αν έπρεπε να δώσω κάποιο σημείο ως πρώτο, θα επέλεγα την ισοπαλία. Αν φύγει το ματς από το Χ, τότε ο Αετός έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω έδρας.»

Οδυσσέας Ελύτης-Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 1Χ
Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος»
Βλουτέλλης, Κακαδέλλης, Τσογγάρη
Παρατηρητές: Πετρέλλης, Ψάνης

«Ο Οδυσσέας Ελύτης εμφανίζεται καλύτερος από πέρυσι. Ο Κεραυνός πάλι προέρχεται από σπουδαία νίκη μέσα στην Πέτρα. Έχουν πιο πολλά τρεξίματα οι γηπεδούχοι και νομίζω ότι θα κερδίσουν, αλλά δεν αποκλείω και την ισοπαλία.»

Μεσότοπος-Αίγειρος Μυστεγνών (4/10, 16:30)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Πατσατζής, Πούλος, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Πελέκος

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αχιλλέας Πέτρας (11/10, 16:30)
Ο αγώνας μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey