Στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης ο Βελούτσος!

01/08/2018 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2018 - 13:01

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του κάνει φέτος ο Γιάννης Βελούτσος από το Πλωμάρι, ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο και συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων με τις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιγέα Πλωμαρίου πέρασε το προηγούμενο διάστημα από δοκιμαστικές προπονήσεις στην Αθήνα και έπεισε τον διευθυντή ακαδημίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Λευτέρη Βελέντζα, για τις ικανότητές του. Ο Απόλλων επέλεξε τον Βελούτσο μέσα από δεκάδες ποδοσφαιριστές, εντάσσοντάς τον στην Κ20 του συλλόγου.

Μιλώντας στο «SL» για τους δρόμους που ανοίγονται πλέον μπροστά του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο ανέφερε: «Για μένα τώρα ξεκινούν όλα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσω να ανέβω σκαλί-σκαλί, γιατί είναι αρχή ακόμα. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για όσα θα ακολουθήσουν. Θα είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με όσα είχα συνηθίσει ως τώρα, αλλά έχω πίστη και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να μπορέσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που με επέλεξαν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.»

Ο Γιάννης Βελούτσος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκείνους που τον βοήθησαν να εξελίξει το ταλέντο του: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή Στέλιο Μουντανάρη, με τον οποίο ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας στην ομάδα του Πλωμαρίου και συνεχίσαμε τα χρόνια που ακολούθησαν με ατομικές προπονήσεις. Με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ και η μετακίνησή μου στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και δικό του επίτευγμα. Ευχαριστώ επίσης και τον Αιγέα, που δέχθηκε να με παραχωρήσει, για να κυνηγήσω το όνειρό μου.»

Ο Βελούτσος, που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα με την ίδια ευχέρεια σε άμυνα και επίθεση, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα, ξεκινώντας τις προπονήσεις με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey