Σούζα το αλογάκι με γκολ Χατζηγιοβάνη!

16/09/2018 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2018 - 14:49

Τρελαίνει κόσμο ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη και μαζί ο Μυτιληνιός Τάσος Χατζηγιοβάνης, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της τρίτης διαδοχικής νικης των «πρασίνων» μέσα στη Λάρισα με 1-3!

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν εκείνος που «κλείδωσε» το τρίποντο στο 89ο λεπτό, σκοράροντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι το παρθενικό γκολ του στη Super League, στην 30η συμμετοχή του με το τριφύλλι στο στήθος. Για τον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή βέβαια, αυτό ήταν συνολικά το δεύτερο γκολ στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό, αφού είχε βρε δίχτυα και στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Κισσαμικό (0-4) τη σεζόν 2016-17.

Μάλιστα, τη στιγμή που ο νεαρός μεσοεπιθετικός κέρδισε την εσχάτη των ποινών, ζήτησε από τον προπονητή του να το εκτελέσει ο ίδιος, με την κάμερα να τον «συλλαμβάνει» να λέει χαρακτηριστικά προς τον Γιώργο Δώνη: «Κόουτς σε παρακαλώ άφησε με να το εκτελέσω εγώ», σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων.

Ο μικρός... μεγάλωσε και ξεδιπλώνει το ταλέντο του, φορώντας μια πολύ βαριά φανέλα, κάτι που αποδεικνύεται στο ξεκίνημα της σεζόν φέτος, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey