Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Τελωνιάτης!

04/08/2019 - 19:53

Ακόμα μια σημαντική πρόκληση έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ο ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Ελύτη, Νίκος Τελωνιάτης.

Κάνοντας μια εκπληκτική χρονιά τόσο με την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και στις Μικτές Ομάδες Λέσβου Κ-14, απόδοση για την οποία επιβραβεύθηκε με την παρουσία του στην τελική επιλογή της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ», που έγινε στο Καρπενήσι στις 23/7/2019 και στην οποία συμμετείχαν οι 30 καλύτεροι παίκτες αυτής της κατηγορίας πανελληνίως!

Συνέχισε όμως τις καλές του εμφανίσεις και στο τουρνουά Ιωαννίνων, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος του τουρνουά, έλκοντας παράλληλα τα ενδιαφέρον των scouter διαφόρων ΠΑΕ που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια αυτά.

Και τώρα ήρθε η πρόσκληση από την Π.Α.Ε. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» για την έγκριση του σωματείου του Ελύτη, η οποία και παραχωρήθηκε, για να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, το οποίο ξεκινά στις 9/8/2019 στην Αθήνα.

Ο Νίκος είναι ένας αθλητής, ο οποίος συνδυάζει τη σωστή παιδεία και το ταλέντο με τη σκληρή δουλειά, την απεριόριστη στήριξη από την οικογένειά του, στοιχεία που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο και τη σύγχρονη προπονητική τακτική, που ακολουθούν όλοι οι προπονητές του Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey