«Έδεσε» τον Γιώργο Μαρίνο ο Ολυμπιακός

16/01/2022 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2022 - 12:22

Για τρία χρόνια ακόμα ο Γιώργος Μαρίνος θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Αποκτήθηκε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια από τον Αστέρα Τρίπολης και αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα. Πρωταγωνιστής (5 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ) στο σπουδαίο ξεκίνημα της νεότευκτης ομάδας των Πειραιωτών στη δεύτερη εθνική κατηγορία, αλλά και παίκτης που χαίρει τις εκτίμησης και του Πέδρο Μαρτίνς και του «Κάνιο», η απόφαση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ήταν συλλογική.

Η συμφωνία του 21χρονου τεχνίτη εξτρέμ με τον Ολυμπιακό έληγε το καλοκαίρι, με τους Ερυθρόλευκους να κλείνουν και αυτή την εκκρεμότητα. Όπως αναφέρει το top10.gr στις αρχές τις εβδομάδας ο Μαρίνος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των πρωταθλητών για νέο συμβόλαιο, 3ετούς διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος, ο οποίος πέρασε την περσινή σεζόν στον Λεβαδειακό ως δανεικός, με πολύ καλές εμφανίσεις, έχει μία συμμετοχή φέτος στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε στην αποστολή του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Μαρίνου και διατηρώντας στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων εντός συνόρων, ο Ολυμπιακός κλείνει σιγά σιγά τον κύκλο των επεκτάσεων στους παίκτες που ήθελε να κρατήσει στο δυναμικό του και τους οποίους έχει αξιολογήσει ως παίκτες με προοπτική κα δυνατότητες να ενταχθούν κάποια στιγμής την πρώτη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey