Φωνές Άρη για διαιτησία, αλλά και κράξιμο οπαδών! [vid]

26/08/2013 - 10:46 Τελευταία τροποποίηση στις 26/08/2013 - 12:11

AELK_Aris_Faria_Papadopoulos_TatosΔεν έχουν κοπάσει οι διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Άρη, που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Θάνου στο ματς με την ΑΕΛΚ.

Συγκεκριμένα οι παράγοντες των κιτρινόμαυρων στέκονται στη φάση του 11ου λεπτού, όταν ο Αναστασιάδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ισχυριζόμενοι ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στον Διούδη από τον Καζάκη, ο οποίος μάλιστα μπήκε στη φάση από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Φυσικά, στον Άρη κάνουν... γαργάρα την κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε ο Θάνος στον Γιάννη Παπαδόπουλο, υπόδειξη που θα είχε κάνει τη δουλειά της ΑΕΛΚ ακόμα πιο εύκολη, παίζοντας στα τελευταία κρίσιμα λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι του Άρη περίμεναν με... άγριες διαθέσεις τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου έξω από τα αποδυτήρια μετά τη δεύτερη ήττα και μάλιστα από νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι φίλοι των «κίτρινων» αποδοκίμασαν έντονα τον κόουτς και τους συνεργάτες του και την ώρα που αποχωρούσαν οι παίκτες από το γήπεδο, τους φώναξαν να ξυπνήσουν και να παίξουν μπάλα, για να μη ζήσει ξανά ο σύλλογος στιγμές σαν τις περσινές...

Δείτε την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον καθηγητή διαιτησίας Μάκη Μιντιούρη στο ΣΚΑΙ

{youtube}8E5BV3mYN_I{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey