Τα "πετροδόλλαρα" του Κατάρ καλούν Κάντζι

27/08/2013 - 13:43

Kandji_Macumba_Levadeiakos1Ήταν αναμενόμενο ότι ο Μακούμπα Κάντζι, που πέρυσι φόρεσε για ένα εξάμηνο τη φανέλα της ΑΕΛΚ, δε θα έμενε για πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που πολλοί εκτίμησαν ως λανθασμένη απόφαση των Καλλονιατών, να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του και τη φετινή χρονιά, χάνοντας την ευκαιρία να πληρωθούν αδρά από μια ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Ο Λεβαδειακός κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον Σενεγαλέζο τον Ιούνιο, έχοντας σαφείς προθέσεις για τον 28χρονο πρώην επιθετικό των New York Red Bulls. Να τον πουλήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Κι αν κάποιοι οριοθετούσαν το "σύντομα" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έπεσαν τελικά έξω. Γιατί για τον Πρόεδρο των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη, το "σύντομα" μεταφράζεται "με την πρώτη ευκαιρία". Κι αυτή παρουσιάστηκε μόλις μετά την 1η Αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από το Κατάρ προσφέρει "γη και ύδωρ" στο Λεβαδειακό για να αποκτήσει τον Κάντζι, ο οποίος είναι "ψημένος" να αφήσει την Ευρώπη για τα "πετροδόλλαρα" των Αράβων. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο παίκτης δεν έπαιξε χθες στο ματς με τον Εργοτέλη.

Αναμφίβολα, μια εξέλιξη που μόνο κερδισμένο βγάζει τον Λεβαδειακό, ο οποίος επένδυσε ελάχιστα, ασχέτως αν έταξε ένα καλό συμβόλαιο στον Αφρικανό, για το οποίο όμως πρόλαβε να πληρώσει μόνο την προκαταβολή. Και είναι σίγουρο, πως από τα χρήματα που θα εισπράξει η ομάδα, αλλά και από αυτά που θα ξοδέψει για τον αντικαταστάτη του, το ταμείο μόνο μείον δε θα βρεθεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey