Βελλής: "Η Καλλονή δεν ήταν στην... πρίζα"

11/03/2014 - 15:36

vellisΗ εξαιρετικά αμφίρροπη -έτσι όπως διαγράφεται εδώ και πολλές αγωνιστικές- μάχη για την παραμονή στην Super League, η οποία όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κόψει την ανάσα των διεκδικητών των εισιτηρίων της παραμονής, μέχρι το τέλος της περιόδου, δεν μπορεί να καθίσει καλά σαν πραγματικότητα στους πρωταγωνιστές αυτής, που ψάχνουν συνεχώς με θεωρίες συνωμοσίας και άλλα… εξωαγωνιστικά, να αποκτήσουν πλεονέκτημα, εκβιάζοντας ουσιαστικά καταστάσεις και υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη... κακόφημο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ήττα της Καλλονής από τη Βέροια χτες, υποδέχτηκε με… δυσπιστία από πολλούς που δεν έκρυψαν ακόμα και δημόσια την απογοήτευσή τους για τη νίκη της ομάδας της Ημαθίας. Πρώτος απ΄ όλους ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελλής που εδώ και πολλές μέρες έχει ξεκινήσει έναν δικό του "ανένδοτο" κατά της Super League, φωτογραφίζοντας εν πολλοίς ως προαποφασισμένη την έκβαση της μάχης της παραμονής.

Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή του τοποθέτηση μετά τη λήξη του αγώνα της Καλλονής με τη Βέροια, με το σχόλιο «είναι για γέλια…» αλλά αποφεύγοντας εκτενέστερη αναφορά στην ομάδα της Λέσβου, επιτέθηκε στον Ολυμπιακό που κατά τον ίδιο «ελέγχει τρεις-τέσσερις ομάδες», στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή, αλλά πολύ περισσότερο τον κ. Κομπότη του Λεβαδειακού, αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της ομάδας του… Ας σημειωθεί ότι πολλοί άλλοι επώνυμοι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ο Βαγκελί του Άρη, σχολίασαν την ήττα της Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ, Βελλής:
«Αυτό που είδα σήμερα είναι για γέλια. Τα σούπερ μάρκετ του κύριου Αρβανιτίδη δεν εκδίδουν τιμολόγια. Αν ο κύριος Μώραλης είδε το σημερινό ματς και είπε τι μπαλάρα παίζουμε πρέπει να πέσουμε όλοι στη θάλασσα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αν κινδυνεύσει η Καλλονή με υποβιβασμό, απάντησε: «Η Καλλονή θα έχει άλλες άκρες. Ο κύριος Ματζουράκης είπε μια καλή κουβέντα: “Δεν ήμασταν στην πρίζα”. Πολλές ομάδες επιλεκτικά βγαίνουν από την πρίζα. Εύχομαι οι αντίπαλοί μου στο πρωτάθλημα να μην βγουν από την πρίζα. Να μείνουν καλωδιωμένες. Θα μπορούσα να παρακαλέσω ομάδες να βγουν από την πρίζα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο όπως ο Λεβαδειακός λες και πάει για Ευρώπη. Είναι αδικημένος ο Κομπότης. Έπρεπε να είναι Γιουρόπα Λιγκ. Τους ξεφτιλίζει. Είναι κανονισμένα όλα. Δεν είμαστε μαλ..ς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα… ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται».
Ερωτηθείς για το ποια ομάδα εννοεί με το «μεγάλος», απάντησε: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο».

Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τόνισε: «Ο κύριος Σαρρής έδειξε άσχετος με το αντικείμενο. Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε πως δεν διοικεί αυτός ο άνθρωπος».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν είναι συνάρτηση του πόσο κόσμο έχεις με το πόσο καλή ομάδα έχεις. Υπάρχουν ομάδες με λιγότερο κόσμο από εμάς αλλά είναι καλύτερες. Είναι στενάχωρο να βλέπουμε τα άδεια γήπεδα. Εκεί έχουμε ευθύνη και εμείς οι ιδιοκτήτες. Αυτό που οφείλει να σεβαστεί η ΕΠΟ απέναντί μας είναι ότι δεν μπορεί να μας τιμωρεί επειδή δεν έχουμε πολλούς οπαδούς, ούτε αν δεν παίζουμε καλά. Ο αντίπαλος σε τιμωρεί αν δεν παίζεις καλά. Ο μισός βαθμός κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει πολύ, τρία "χειρουργεία" θέλει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey