
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Η ΕΠΟ εξέδωσε επισήμως ανακοίνωση παίρνοντας θέση για τις πληροφορίες που αφορούσαν στο λάθος των καρτών 4 διεθνών παικτών για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.
Η ΕΠΟ αργά το βράδυ της Δευτέρας με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, ανέφερε σε αυτήν τα ονόματα των Κωνσταντινίδη και Φύσσα (αφήνοντας ένα... παραθυράκι για το τι μένει να αποφασιστεί) και επισήμανε κατά τα άλλα:
Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ' επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.
1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.
2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα και θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες.
epo.gr