Τίμησε την Τζοάνα Ταμπάκου η ΤΕ Λέσβου

14/05/2024 - 10:43 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2024 - 19:14

Μια μεγάλη αθλήτρια της Λέσβου έδωσε το παρών στους αγώνες της Β φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαϊου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Η Τζοάνα Ταμπάκου ως επίσημη προσκεκλημένη της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, πριν την αναμέτρηση κορασίδων Αιγέας-Αίολος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο Αλέκο Ελευθερίου για την προσφορά της στο Λεσβιακό μπάσκετ. Μάλιστα τη Λαμπροδευτέρα η Ταμπάκου είχε βραβευτεί κατά τη διάρκεια του 9ου τουρνουά μπάσκετ «Σ. Δημολιάνη-Ν.Παναγιωτάκης» από το σωματείο Ελπίδες Παναγιούδας.

Η 19χρονη μπασκετμπολίστρια είναι η πρώτη αθλήτρια από τη Λέσβο που συμμετείχε στην Εθνική Γυναικών, ενώ νωρίτερα ήταν διεθνής και στην κατηγορία των νεανίδων. Η συνεργασία της Ταμπάκου με την Ελευθερία Μοσχάτου  ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια και πλέον η Μυτιληνιά αθλήτρια βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, έχοντας εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση της ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

φωτογραφία:ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey