Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Olympico [vids]

03/06/2014 - 11:51 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2014 - 15:23

Παρουσία δεκάδων φίλων, που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο για την εποχή, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico η πρεμιέρα του 4th SportLesvos.GR Tournament 6X6, προσφέροντας από την πρώτη κιόλας ημέρα αγώνων, πλούσιο θέαμα, συγκινήσεις και υποσχέσεις για μία εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν.

Stop and Win - Κατασκευαστική Δάλλας 9-5

Stop__WinKataskevastiki_Dalas_Aniforos1

Την αυλαία στους χθεσινούς αγώνες, άνοιξαν οι περσινοί διεκδικητές των τριών πρώτων επάθλων από την Καλλονή, οι Stop and Win οι οποίοι εμφανίστηκαν ακόμα πιο πλήρεις σε σχέση με πέρυσι και έκαμψαν την αντίσταση της πρώτης εμφάνισης στο τουρνουά της ομάδας της Κατασκευαστικής Δάλλας. Οι Καλλονιάτες έμειναν πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με 2-0, αλλά προοδευτικά άρχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και με κινητήριο μοχλό τον Δ. Βαμβουκλή και σκόρερ τον Γκιάτα του Αιολικού που πέτυχε χατ τρικ, επικράτησαν με το τελικό 9-5. Το χατ τρικ λοιπόν από πλευράς Κατασκευαστικής Δάλλα του Κάσσου, δεν αρκούσε για να δώσει βαθμούς στην ομάδα του…
Σκόρερς: Μαραγγός (2), Ποσνακίδης (2), Γκιάτα (3), Κουτλής, Βαμβουκλής Δ., Σταυρής (Stop and Win) - Κάσσος (3), Ντράνος, Ζήσης
Διαιτητής: Κάντας

{youtube}e7prhmM-agc{/youtube}

vi-Agras-Bad Boys 2-6

vi-AGRASBad_BoysΈνα ντέρμπι των τοπικών μας πρωταθλημάτων, έβγαλε η κληρωτίδα της πρεμιέρας χτες και οι Vi-Agras από την… Άγρα, συγκρούστηκαν με τους «Μεσοτοπίτες» Παναγιώτη Μακαρώνη και Σπέρκο των Bad Boys. Ωστόσο οι Bad Boys ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, κερδίζοντας το παιχνίδι με το τελικό 6-2, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέλυ που σκόραρε τέσσερις φορές!
Σκόρερς: Κουλουδής Π., Γιαννής (Vi-Agras), Κέλυ (4), Μακαρώνης (2) (Bad Boys)
Διαιτητής: Κάντας

{youtube}KyyhYH13TM8{/youtube}

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

{youtube}Po0IFfm066Q{/youtube}

Έπιπλα Κωντηβέης - Κάτι Ψήνεται 5-5

Kontiveis_KatiPsinetaiKontiveis_KatiPsinetai2Ντέρμπι με τα όλα του ήταν εκείνο ανάμεσα στα Έπιπλα Κωντηβέη του Πάστου και του Κάτι Ψήνεται των αδελφών Δελόλμα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την αρχή ως το τέλος, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Η είσοδο του Πατέ στο παιχνίδι και ένα δικό του γκολ, έδωσε προς στιγμήν προβάδισμα στα Έπιπλα Κωντηβέη με 3-2, αλλά το Κάτι Ψήνεται αντέδρασε, με το τελικό 5-5 να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο εκτός από εντυπωσιακό!
Σκόρερς: Πιπίνης, Παττές, Πάστος (2), Βούρος Ν. (Έπιπλα Κωντηβέης) - Λιλά (2) - Παπαδόπουλος Θ., Γιακαλής, Παπαδόπουλος Α., (Κάτι Ψήνεται)
Διαιτητές: Κάντας, Πούλος

{youtube}VrEz-7kHXxY{/youtube}

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

{youtube}-7R3lIVw-G4{/youtube}

Office4You - Transformers 7-3

Office4You_Transformers1Office4You_Transformers2Εντυπωσιακή ήταν οι πρεμιέρα των Office 4 You που έδειξαν πως διαθέτουν μία ομάδα με όλα τα φόντα να διακριθεί στην φετινή διοργάνωση. Με έναν Κιοσσέ εντυπωσιακό που πέτυχε χατ τρικ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα με τις περίτεχνες ενέργειές του, η παρέα των Βουλγαρέλη και Τάκα πήρε τη νίκη απέναντι στην παρέα του Μιχάλη Χατζέλη που έχει και φέτος αιχμές τον Ταξιάρχη Βασιλέλλη αλλά και τον Στρατή Γονιδέλη. Το τελικό 7-3 έδωσε το «τρίποντο» στο Office 4 You αλλά οι Transformers δεν πρόκειται να καταθέσουν έτσι απλά τα όπλα…
Σκόρερς: Κιοσσές (3), Βουλγαρέλης, Τάκας (2) (Office 4 You) - Κομνηνάκης, Γονιδέλης, Βασιλέλλης (Transformers)
Διαιτητής: Πούλος

 {youtube}XRemowX-0kU{/youtube}

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

{youtube}EEaPNnysDTk{/youtube}

Emigrantet-Argentina 3-4

EmigrantetArgentina1Με ένα σούπερ ντέρμπι έπεσε η αυλαία της πρώτης ημέρας των αγώνων στο Olympico ανάμεσα στους Emigrantet που αναβιώνουν υπό τις οδηγίες του Κούχια και την Argentina στην έκδοση των Λουτρών που λανσάρουν οι Τζούλι, Χατζέλης, Μπαζίνας και «Μπάλακ»! Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 2-2 στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, οι Emigrantet προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος δίνοντας την αίσθηση πως θα κυριαρχήσουν, αλλά η Argentina απάντησε άμεσα με τον Τζούλι και δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Παντελή Σπάρταλη και ασύλληπτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου που κατέληξε στα δίχτυα, πήρε την νίκη!
Σκόρερς: Αγκόλι, Άντζι, Κούχια (Emigrantet) - Σπάρταλης, Μπαζίνας, Τζούλι (Argentina)
Διαιτητής: Πούλος

{youtube}jeyX1tQ_elQ{/youtube}

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

{youtube}x5rUHQaX8IY{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey