Δυναμικό ξεκίνημα για την Μηλένα Κοντού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

25/05/2023 - 20:11

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της ελληνικής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Η αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου πήραν τη 2η θέση στον προκριματικό του διπλού Ελ βαρών και θα συνεχίσουν στον επαναληπτικό του αγωνίσματος. 

Η πρώτη που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό ήταν η Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία πήρε την πρώτη θέση στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και μαζί το μοναδικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος στην διοργάνωση.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα και για τον Στέφανο Ντούσκο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πήρε την 1η θέση στη τρίτη προκριματική σειρά του σκιφ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπλεντ στη Σλοβενία και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών έκλεισαν οι Πετρος Γκαϊδατζης και Αντωνης Παπακωνσταντίνου τερματίζοντας στη 2η θέση της προκριματικής σειράς που πήραν μέρος. Από εκεί και πέρα στη δίκωπο άνευ το πλήρωμα των Ζήση και Δημήτρη Μπουκουβάλα να κατέλαβαν την 6η θέση και να συνεχίζουν στα επαναληπτικά.

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey