3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

19/10/2023 - 20:02

Μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ήρθε η σειρά της Αλεξανδρούπολης να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint, το 3ο κατά σειρά , το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που αποκτά μια ξεχωριστή υπόσταση αφού θα διεξαχθεί λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η Παράκτια Κωπηλασία Beach sprint θα συμπεριληφθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα από το 2028 στο Λος Άντζελες.

Μια εξέλιξη που έχει σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις του αθλήματος και την οικογένεια της κωπηλασίας αφού πλέον προσφέρει τη δυνατότητα διάκρισης σα πολλούς αθλητές κι αθλήτριες σε ένα νέο αγώνισμα που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα αθλητή και κυρίως έχει απεριόριστους φυσικούς στίβους για να αθληθεί αλλά και να διασκεδάσει παράλληλα κάποιος.

Έτσι εξηγείται και η μεγάλη συμμετοχή στην διοργάνωση αφού θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 αθλητές (65 πληρώματα) από 17 σωματεία της χώρας στα πέντε αγωνίσματα του προγράμματος.

Για την άρτια διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου πρωταθλήματος  Παράκτιας Κωπηλασίας που θα γίνει στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον περίφημο Φάρο της Αλεξανδρούπολης υποστηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα βέβαια και την τεχνογνωσία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και την Επιτροπής Παράκτιας Κωπηλασίας της οποίας προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Κώστας Δίτσιος.

Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 08:00 και αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 15:00 ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί Α και Β από τις 09:00 έως τις 12:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές .Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Οι κληρώσεις για τους αγώνες του Σαββάτου και τις Δοκιμασίες Χρόνου αλλά και τους επαναληπτικούς ΕΔΩ.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey