Συμμετοχές από ΝΟΜ και Αίολο στο 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

08/05/2024 - 19:23 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2024 - 20:53

Τα 90α του γενέθλια με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας, η Α Φάση του οποίου ξεκινά αύριο Πέμπτη 9/5 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/5 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ Ελ βαρών, Κ23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Οι συμμετοχές των πληρωμάτων φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και φτάνουν τα 312 από 28 σωματεία όλης της χώρας. Από τη Λέσβο ο Αίολος λαμβάνει μέρος με οκτώ αθλητές κι αθλήτριες συνολικά και συγκεκριμένα τους Πινάκη Παναγώτη, Χαλβατζή Κων/νο, Τζουτζομήτρου Άννα, Τεντολούρη Μυρσίνη, Ασημίνου Αγγελική, Σγουρέλλη Ευτέρπη και Ζαφειρίου Μαρία. Από τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης θα λάβουν μέρος και οι Νίκος Δεμελης, Τριανταφυλλιά Βερβερη και Μαίρη Σπανιόλα.

Συνολικά 450 αθλητές κι αθλήτριες έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν στο 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας και συγκεκριμένα στην 1η φάση σε μια διοργάνωση που εκτός από επετειακό χαρακτήρα έχει και επετειακό σήμα, αυτό που φιλοτέχνησε ο Ανδρέας Κρομμυδάς και επιλέχθηκε μεταξύ άλλων πολλών που είχαν καταθέσει υποψηφιότητα από το ΔΣ της Ομοσπονδίας . Μάλιστα το συγκεκριμένο επετειακό σήμα θα κοσμεί και τα μετάλλια που θα δοθούν στους νικητές της διοργάνωσης.

Αυτό είναι το ένα κίνητρο που θα έχουν οι αγωνιζόμενοι, ενώ το ισχυρότερο ασφαλώς θα είναι μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται προκειμένου να βοηθήσουν τις ομάδες τους στους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν. Γι’ αυτό και η παρουσία όλων των αθλητών και όσων αγωνίζονται με τις Εθνικές ομάδες, όπως ο Στέφανος Ντούσκος, η Χριστίνα Μπούρμπου, η Ευαγγελία Αναστασιάδου, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ο Θανάσης Παλαιοπάνος, η Ζωή Φίτσιου, η Μηλένα Κοντού κι άλλων είναι δεδομένη.

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας ξεκινάει στις 08:00 και περιλαμβάνει 52 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 14:00. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

kopilasia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey