«Οι τοπικοί άρχοντες δεν έχουν αντιληφθεί τον βαθμό αυτής της επιτυχίας» (video)

03/06/2024 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 03/06/2024 - 21:15

Με το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα, όπου θα ακουστεί διεθνώς η Λέσβος, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης εκφράζει την απογοήτευσή του που η τοπική αυτοδιοίκηση… αρκείται στις φωτογραφήσεις.

Στη διάρκεια της σημερινής 3/6 συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής, εξέφρασε έντονα παράπονα προς τις τοπικές αρχές για τις υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί.

Όπως επεσήμανε, δεν έχουν μάθει να ζητούν πολλά μπράβο στον ΝΟΜ, όμως πλέον εκπροσωπούν έναν ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο μετά και την πρόκριση της Μηλένας στην Ολυμπιάδα και αυτό το μπράβο πρέπει να το διεκδικήσουν περισσότερο για τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Ο ΝΟΜ είναι η Λέσβος αυτή τη στιγμή πρόσθεσε ο κ. Μπαλής και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν οι τοπικοί άρχοντες. Η Μηλένα δεν έχει πάρει μεταγραφή και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο. Ο τεράστιος Κεντέρης είχε πάρει μεταγραφή προκειμένου να τα βγάλει πέρα, διότι χρειαζόταν μεγαλύτερη στήριξη. Εμείς καταφέραμε να το κάνουμε μέσα από τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης.

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου έχει υποσχεθεί την αγορά βάρκας για τη Μηλένα εδώ και δύο χρόνια με σκοπό να προετοιμαστεί καλύτερα απέναντι σε ισχυρές αντίπαλες αθλήτριες, ωστόσο ακόμη όλα έχουν μείνει στα λόγια. Ακόμη και όταν τους προσκάλεσαν για να τους συγχαρούν, δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση γιατί απουσίαζε η Μηλένα. Πράγματα αδιανόητα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου. «Όποιος θέλει φωτογραφήσεις, ξέρει πού θα μας βρει. Θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε από γραφείο σε γραφείο. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να αγοραστεί καμία βάρκα.»

Και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε τάξει κάποια εργομετρικά που δεν ήρθαν ποτέ. Βοήθησαν να φτιαχτεί εσωτερικά ο χώρος των εγκαταστάσεων, όμως κάποια πράγματα που έταξαν προσωπικά στη Μηλένα δεν έγιναν. Η νέα δημοτική αρχή Μυτιλήνης έχει δείξει ότι θέλει να είναι κοντά μας. Ο Παναγιώτης Χριστόφας μας συνεχάρη και έχουμε κάνει ένα αίτημα για να συναντηθούμε. 

Ζητάμε το αυτονόητο και θα δείτε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον από τον ΝΟΜ, γιατί αυτή η αντιμετώπιση μας έχει πεισμώσει περισσότερο. Υπήρξαν όμως και άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν από την προσπάθεια τους και ήταν δίπλα τους. Ο «Ελαϊτης catering» πήρε μία νέα βάρκα για τη Μηλένα Κοντού, που βοήθησε τον ΝΟΜ να διεκδικήσει καλύτερες θέσεις, όπως επίσης ο κ. Τιρπιντίρης, «που δεν είναι από την οικογένεια του ΝΟΜ», όμως διέθεσε από μόνος του χρήματα, εντυπωσιασμένος που ένα Μυτιληνιό παιδί πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί οι άνθρωποι, οι γονείς και φίλοι του ομίλου στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών.

Ολοκληρώνοντας είπε ότι πρέπει όλοι να αντιληφθούν το βάθος αυτής της επιτυχίας των αθλητριών Μηλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου και ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τον Αύγουστο για να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Ζαφειρίου μεταξύ άλλων ανέφερε την εθελοντική συνεισφορά της διοίκησης του ΝΟΜ, του ιστορικότερου τοπικού σωματείου και ιδιαίτερα του προπονητή Αρίστου Βογιατζή. Είναι μια προσπάθεια πολύ δυνατή την οποία πρέπει να την αγκαλιάσουμε. Θέλουμε να είναι αρωγοί γιατί έχει γίνει μεγάλος αγώνας από τη Μηλένα και την οικογένεια της.

Το μέλος του συμβουλίου κ. Καρακωνσταντής στο τέλος σημείωσε ότι έχουν δυσαρεστηθεί γιατί τοπικός παράγοντας έβαλε τα παράπονα του απέναντι από τους αθλητές του ΝΟΜ, με αποτέλεσμα τα εργόμετρα να αγοραστούν από χορηγία ενός φίλου του από την Αμερική. 

Ακούστε όλα όσα αναφέρουν οι κκ. Μπαλής, Ζαφειρίου και Καρακωνσταντής.

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey