Γενική συνέλευση για την επόμενη μέρα στον Αετό Λουτρών

15/05/2024 - 18:56 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2024 - 09:43

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαϊου με κύρια θέματα τον ορισμό αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ και την έναρξη των διεργασιών για την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σπανός ο οποίος αποχωρεί από την προεδρία λόγω κωλύματος που προκύπτει από την ανάληψη καθηκόντων μετά την εκλογή του στον Δήμο Μυτιλήνης, αρχικά έκανε τον απολογισμό της περασμένη χρονιάς. Ο κ. Σπανός σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι ο πήχης ήταν πιο χαμηλά συγκριτικά με τις προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν, η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία και αν δεν υπήρχε η αφαίρεση το πέντε βαθμών ίσως στο τέλος να μπορούσε να διεκδικήσει μια ακόμα υψηλότερη θέση.

Στη συνέχεια ψηφίστηκε από τα μέλη ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του προέδρου από το πόστο του μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ωστόσο αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ραντεβού την Παρασκευή με Μανούσο

Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαϊου, μέλη του συμβουλίου και άνθρωποι από το περιβάλλον του Αετού θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Γιώργο Μανούσο με σκοπό να αναλύσουν όλες οι πλευρές τα πλάνα τους, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διεργασίες για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey