Παίρνει αποστάσεις ο Γριπιώτης

25/01/2022 - 16:20

Με δήλωση του στο «SL» ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης αποστασιοποιείται από την ομάδα της Μυτιλήνης, διαχωρίζοντας τη θέση του από τις επιλογές τόσο της διοίκησης Αντωνάκα, όσο και του προπονητή Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος βάλλεται τις τελευταίας ώρες λόγω των δυο σερί ηττών.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Γριπιώτη: «Προς τους φίλους και τους οπαδούς του Αιολικού:

Δηλώνω ότι από σήμερα αποσύρω τη στήριξη μου τόσο στη διοίκηση του Αιολικού όσο και στο προπονητικό τιμ της ομάδας, διαφωνώντας πλήρως με τις τελευταίες επιλογές τους.

Αναλυτικά θα τοποθετηθώ στη Γενική Συνέλευση της ομάδας, που ευελπιστώ να γίνει το συντομότερο, πριν είναι αργά.

Ευχαριστώ.

Γριπιώτης Σταύρος»

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Γριπιώτης, όπως και ο Γιάννης Μανούσος, είχαν συμβουλευτικό ρόλο προς τον Τζιμ Αντωνάκα όλο αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα είχαν αναλάβει και πολλές από τις καλοκαιρινές επαφές με προπονητή και ποδοσφαιριστές, όσο ο πρόεδρος του Αιολικού βρισκόταν στο εξωτερικό.

Πλέον, όπως γίνεται αντιληπτό, τα δυο αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα με Εθνικό και Κερατσίνι επανέφεραν την εσωστρέφεια στον σύλλογο, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τον Αιολικό πάντως να μην έχει περιθώρια και να πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες (υποδέχεται την Κυριακή τον Καραβά), ώστε να επανέλθει και η όποια ηρεμία στις τάξεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey