Βούλωσε στόματα!

13/03/2022 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2022 - 17:21

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Αιολικός κόντρα στην Προοδευτική, παίζοντας για την αξιοπρέπεια του σε ένα ματς που πολλοί έβλεπαν με καχυποψία, λόγω της θέσης των δύο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με σουτ του Πινιέιρο, μετά από ασίστ του Νικολάου, σε μια γρήγορη αντεπίθεση, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημίχρονου με κεφαλιά του Κρητικού, μετά από κόρνερ, με την ομάδα της Μυτιλήνης να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα, στη φάση από την οποία προήλθε το κόρνερ.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική μπήκε καλύτερα στο ματς, χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Κρητικό (46' και 59'), αλλά και με τον Κυριαζή (57'). Ο Αιολικός απάντησε με μια καλή στιγμή του Κρητικού (57') και του Κονδύλη (63'). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 72' με τους Θεοδωρίδη και Κυριαζή, αλλά ο Συνοδινός είπα ξανά "όχι"! Ο Μτσεντλισβίλι για τον Αιολικό (76') ήταν εκείνος που απείλησε στη συνέχεια, σε ένα ματς πάνω - κάτω.

Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Κρητικού απομάκρυνε σε κόρνερ ο Συνοδινός, που έκανε καταπληκτική εμφάνιση!

Ο Αιολικός του Θοδωρή Γιακαλή έπαιξε ψυχωμένα, για την αξιοπρέπεια του, την ιστορία του και τον κόσμο του, διατηρώντας το αήττητο της έδρας του φέτος, βάζοντας συγκάτοικο της Προοδευτικής τον Εθνικό στην κορυφή της βαθμολογίας! Έκλεισε μάλιστα πολλά στόματα, αφού πολλοί περίμεναν ότι ως βαθμολογικά αδιάφορος, θα έκανε... χατίρια, αλλά απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο βαριά είναι η φανέλα του!

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Συνοδινός, Κρητικός (60’ Κουρούπης), Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Κεσίδης, Μτσεντλισβίλι (80’ Ντοματάς), Πινιέιρο, Κονδύλης (85’ Αναγνώστου), Μωυσίδης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δ. Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης (86' Νομικός), Μεγαρίτης, Κυριαζής, Ποτουρίδης, Κρητικός, Κατίδης (12' λ. τρ. Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (46' Θεοδωρίδης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey