Αποχαιρέτησε Κουρούπη, που οδεύει προς Κύπρο

23/06/2022 - 15:07 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2022 - 15:08

Σημαντική απώλεια για τον Αιολικό που χάνει τον Θεόφιλο Κουρούπη, τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της σεζόν 2021-22.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε αυτήν αφήνεται να εννοηθεί, πως ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε σε 20 ματς φέτος με τον Αιολικό σκοράροντας 6 γκολ, θα συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλότερη κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι και κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, ο Κουρούπης δεχόταν ασφυκτικό πρέσινγκ από ομάδες της Super League 2, ωστόσο η διοίκηση Αντωνάκα είχε αρνηθεί οποιαδήποτε πρόταση, κρατώντας τον στη Μυτιλήνη. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε όμως, αφού ήταν ολοφάνερο πως με τη σεζόν που έκανε ο 32χρονος ακραίος αμυντικός, πολύ δύσκολα θα έπαιζε ξανά στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κουρούπης έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδα της Κύπρου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μεγαλόνησο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του παρουσία στον Αιολικό, γεγονός που η ομάδα της Μυτιλήνης θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει στις συζητήσεις με τους δικούς της υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόφιλο Κουρούπη και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πολύπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια (Γ' Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου, σκοράροντας 6 γκολ.

Καλή συνέχεια Θεόφιλε!

Παρότι στενάχωροι οι αποχαιρετισμοί, χαιρόμαστε που το πέρασμά σου από τον Αιολικό γίνεται η αφορμή για νέες προκλήσεις στην ποδοσφαιρική σου καριέρα, σε υψηλότερο επίπεδο."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey