Απρόσμενη ήττα στην Πάτρα

22/01/2023 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2023 - 21:13

Ήττα σοκ για τον Αιολικό στην Πάτρα 1-0 από την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Λέσβου αν και καλύτερη πήρε το απόλυτο τίποτα στο φινάλε.

Ο Αιολικός στο πρώτο μισάωρο δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Μακρή, Αποστολόπουλο και Στεφάνοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι απειλήσαν τους "κυανόλευκους", αλλά ο Μουζάκης κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου πίεσε ξανά τον αντίπαλο της, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα το ΑΠΣ Πάτραι προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Σαμπανέϊ στο 62’. Μετά το 1-0 ο Αιολικός αύξησε περισσότερο την αγωνιστική ένταση, έχοντας καθολική υπεροχή με καλύτερη στιγμή την γυριστή κεφαλιά του Μακρή στο 80’ την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Οι γηπεδούχοι τα τελευταία λεπτά κλείστηκαν στην άμυνα και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή ο Μπιέλομπρεκ, το μέλλον του οποίου είναι δυσοίωνο, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Ποτουρίδης το δελτίο του οποίου ακόμα δεν έχει εκδοθεί. Μέτριος γενικά ο Αιολικός για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, με αυτή την απρόσμενη ήττα να φανερώνει αδυναμίες και την ανάγκη για άμεση ενίσχυση μεσοπεπιθετικά, ώστε να μη χαθεί η επαφή με την κορυφή.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι(Α.Ζήκος): Μπαμπούνης, Γερογιάννης, Θεοφάνης, Βλασόπουλος Θ., Μαστραντωνάκης(88' Σουλγέρης), Μέντορ(88'Γερογιάννης), Λιμάτσι(78'Ζέλος), Στάνης, Βλασόπουλος, Ν., Ζελενίτσας(72'Παπαγεωργίου), Φουφούλας

Αιολικός(Δ.Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Μωραϊτης, Νάστος, Σουβατζόγλου(65'Δερμιτζάκης), Αντωνίου(65'Μουκίδης), Στεφάνοβιτς(83'Μούκα), Μακρής, Αποστολόπουλος, Άνθης

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey