Πλήρωσε ξανά την μέτρια εμφάνιση!

11/03/2023 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2023 - 19:11

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Αιολικός 2-3 από τον Φοίνικα Νέας Επιδαυρου, σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι σε μια ακόμη μέτρια μέρα πήραν το απόλυτο τίποτα.

Το έκανε πέντε φορές φέτος, όμως την έκτη δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή αν και ισοφάρισε δύο φορές, με τους φιλοξενούμενους που πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν παίζοντας έξυπνα, να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, βάζοντας υποθήκη παραμονής. Ο Αιολικός μετά τα σημερινά αποτελέσματα "κλώτσησε" μεγάλη ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για την πρωτιά, ωστόσο ακόμη κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Κακός στο ξεκίνημα του αγώνα ο Αιολικός με αργή ανάπτυξη και πολλές άσκοπες μεταβιβάσεις, έφεραν ως αποτέλεσμα να προηγηθεί ο Φοίνικας στο 22' με το ωραίο σουτ του Καρέλη μετά από αντεπίθεση. Ο Αιολικός ισοφάρισε στο 39' με την κεφαλιά του Στεφάνοβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δερμιζτάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν πιο ψηλά τις γραμμές για να πετύχουν το δεύτερο τέρμα, όμως ο Φοίνικας "χτύπησε" ξανά στην κόντρα, με τον Γεωργίου στο 69' με ωραία ενέργεια από πλάγια να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι "κυανόλευκοι" δεν πτοήθηκαν και στο 83' μετά από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας η μπάλα στρώθηκε στον Ντινιωτάκη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έβαλε ξανά φωτιά στον αγώνα πετυχαίνοντας το 2-2. Στα τελευταία λεπτά ο Αιολικός ρίσκαρε για να βρει το νικητήριο τέρμα και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις με τον Μούγιο που είχε περάσει ως αλλαγή να παγώνει το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σημειώνοντας με ψιλοκρεμαστό σουτ το 2-3.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός: Πιττάτζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Αρναούτογλου(66'Μωραϊτης), Κανελλόπουλος(88'Μούκα), Stevanovic(88'Άνθης), Δερμιτζάκης(66'Αντωνίου), Αποστολόπουλος, Ντινιωτάκης, Carlitos(74' Μουκίδης), Μακρής

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Συνοδινός, Λερμάς, Γκουριώτης, Κάπλατζης Χ, Τριμπόνιας, Κουϊμέλλης, Κάπλατζης Π.(68'Χατζησωφρονίου), Μερκούρη, Γεωργίου, Λαθούρης, Καρέλης(79'Μούγιος)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey