Νίκησε στο Πυλί και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου!

12/04/2023 - 19:29 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2023 - 12:44

Με γκολ του Ντινιωτάκη στο 28ο λεπτό, ο Αιολικός πέρασε νικηφόρα και από το Πυλί (0-1), παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, αλλά πλέον βρίσκεται στη 2η θέση στην ισοβαθμία με τη Ρόδο (-1 γκολ).

Ο αγώνας ήταν μια μάχη σώμα με σώμα, με τον Αιολικό να πιέζει από το ξεκίνημα για το γκολ που θα του άνοιγε το δρόμο προς τη νίκη και τους γηπεδούχους από τη μεριά τους να κυνηγάνε σε κάθε φάση τη δίκη τους ευκαιρία να πάρουν κάτι από το ματς. Μάλιστα ο ΑΟ Πυλίου έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Βουκομάνοβιτς νικήθηκε από την άσπρη βούλα του πέναλτι (20’) με τον Μουζάκη να πέφτει σωστά και να αποκρούει. Στην παράβαση υπέπεσε ο Νάστος που έπιασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, νομίζοντας ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει για φάουλ!

Στην επανάληψη ο Αιολικός διαμαρτύρεται για μια δίκη του περίπτωση πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής, που δεν δόθηκε από τον Γουρέλη, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχασε και τον πειθαρχικό έλεγχο. Ο ΑΟ Πυλίου είχε δυο δοκάρια Με τους Μπριλάκη και Κοτζά και μια χαμένη κλασική ευκαιρία, ενώ ο Αιολικός δεν αξιοποίησε τις δικές του φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι για αυτή την αγωνιστική κερδισμένη βγήκε η Ρόδος, που πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Πανηλειακό (3-0α.α).

Οι συνθέσεις:

Α.Ο Πυλίου (Δ. Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Κατσέλης (65΄Τάσιος), Χατζηνικολάου (55’ Κότζα), Μαυρόπουλος, Αποστολίδης, Τουργαΐδης, Δρόσος (89’ Χατζησουλεϊμάν), Βουκομάνοβιτς.

Αιολικός (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (85’ Μουκίδης), Ποτουρίδης, Γκατσίερ, Νάστος, Αντωνίου (46’ Αννιτσάκης), Στεφάνοβιτς, Μακρής (62’ Πλατέλλας), Δερμιτζάκης (62’ Αποστολόπουλος), Ντινιωτάκης (94΄Ανθής)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey