Αιολικός:Βασικός στόχος στην επίθεση ο Μανούσος

02/09/2023 - 11:16

Ο Αιολικός έχει ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει μετά από 37 χρόνια στη Super League 2 και παρότι οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι πολλές και ποιοτικές, κάτι φαίνεται να λείπει.

Νίκος Σαμολαδάς και Αλεξάνταρ Μίλιτς έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους μεσοεπιθετικά, με εκείνον που ξεχωρίζει για πολλούς και διάφορους λόγους να είναι ο Γιώργος Μανούσος. Ο πρώην παίκτης της Λαμίας έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Αιολικό, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Από την άλλη μεριά και ο Στέλιος Μπέκας έχει μιλήσει ανοικτά για το ενδιαφέρον του Αιολικού να ντύσει ξανά στα κυανόλευκα τον Μυτιληνιό επιθετικό.

Άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού των δύο πλευρών, ώστε ο Μίλιτς να εξηγήσει το πλάνο της ομάδας στη SL2, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να πει το «ναι». Αντικειμενικές δυσκολίες ασφαλώς και υπάρχουν, από τη στιγμή που ο Αιολικός θα χρησιμοποιήσει φέτος ως προπονητική βάση του τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο για να έχει τον Μανούσο στο ρόστερ.

Πληροφορίες από τη Μυτιλήνη, μάλιστα, αναφέρουν ότι τις δικές του προσπάθειες για να πείσει τον Μυτιληνιό επιθετικό κάνει από την πλευρά του και ο Τζιμ Αντωνάκας, αναγνωρίζοντας τα πολλά και διαφορετικά οφέλη που θα είχε μια τέτοια μεταγραφή. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη, πριν αποφασίσει τελικά να μην ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey