Δίνουν τα χέρια Μίλιτς-Κρισμάρεβιτς

18/11/2023 - 10:44 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2023 - 10:58

Είναι σχεδόν οριστικό. Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς τα έχει βρει σε όλα με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Αλεξάνταρ Μίλιτς και θα αποτελέσει σύμφωνα με πληροφορίες τον νέο προπονητή του Αιολικού, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του “SL” από την Πέμπτη.

Το ρίσκο της πρόσληψης του Σέρβου τεχνικού πάρθηκε και ο Κρισμάρεβιτς θα πιάσει έτσι ξανά δουλειά σε πάγκο ομάδας μετά από 5 χρόνια! Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Μίλιτς, ο οποίος απέρριψε κάθε διαθέσιμη περίπτωση Έλληνα τεχνικού προκειμένου να φέρει τον συμπατριώτη του στον Αιολικό, μεγαλώνοντας την πρώην γιουγκοσλαβική παροικία, που αριθμεί πλέον 7 μέλη (Ζάκαριτς, Σέρνιτς, Κόρντιτς, Μιλόγεβιτς, Ντόκιτς, Μίλιτς, Κρισμάρεβιτς).

Τελευταία φορά ο Κρισμάρεβιτς εργάστηκε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη για τη Ζελέζνιτσαρ Σεράγιεβο (2018), έχοντας ένα μικρό πέρασμα για τρεις μήνες από την Πομπέντα Πρίλιεπ της Βόρειας Μακεδονίας (2018) και για ένα εξάμηνο στη Β’ Σλοβενίας για τη Ρούνταρ Βελένιε (2016). Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει στην Κύπρο σε Δόξα Κατωκοπιάς (2014), Ανόρθωση (2010), Απόλλων Λεμεσού (2010), αλλά και στις μικρές εθνικές Σερβίας U21 (2007) και Καζακστάν U19 (2011).

Όλα δείχνουν ότι αναμένεται πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αιολικός και μένει να φανεί αν ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα στο Πολύκαστρο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όπου πιθανότατα θα κοουτσάρει ο Μπάμπης Πενταρβάνης, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey